ВІД ТРАВМИ ДО СТІЙКОСТІ: ОТ ТРАВМЫ К УСТОЙЧИВОСТИ - Санніков, Сергій (Богомисліє: літературно-богословський альманах, 2023)
Реферативний огляд перших розділів збірки «Подолання травми: глобальні, біблійні та пасторські перспективи». Гол. ред. Пол А. Баркер / Пер. з англ. Д. Морозова. – Рівне: ПП «Формат-А», 2023. – 382 с. Реферативний огляд підготував Санніков Сергій Вікторович із дозволу Східноєвропейського інституту теології.