Як пізнати Божу волю для свого життя? Приклад тематичної проповіді - ПЕЙТЕР, Мирослав (Богомисліє: літературно-богословський альманах, 2025)
Для кожного з нас у цьому світі є своя справа. Одного разу Христос сказав про Себе: «Я для того народився і для того прийшов у світ, щоб свідчити про істину». (Іоан. 18:37). Для цієї справи Христос прийшов у цей світ. А для якої справи прийшов у цей світ ти? Чи знаєш? У цьому житті для всього є свій час! Друже, а для якого часу ти домігся сьогоднішнього успіху? Чи знаєш? Сьогодні Біблія звертається до сучасного покоління християн і каже: «... дивіться, дійте обережно, не як нерозумні, але як мудрі, дорожачи часом, бо дні лукаві. Отже, не будьте нерозважливі, але пізнавайте, що є воля Божа» (Еф. 5:15-17). «Дізнайся свій час»! Не прогав свій зоряний час! Дізнайся найважливішу справу, яку потрібно зробити у своєму житті»! Дізнайся, нарешті, що хоче від тебе Бог?