АВТОРАМ І ЧИТАЧАМ: АВТОРАМ И ЧИТАТЕЛЯМ - Голодецький, Лев (Богомисліє: літературно-богословський альманах, 2023)
Рекомендації та вимоги редакції до статей. Контакти редакції. Реклама Одеської богословської семінарії. Відомості про журнал та передплату.