ТИМБІЛДИНГ ЯК ДУШЕОПІКУНСТВО В КОНТЕКСТІ КАПЕЛАНСЬКОГО СЛУЖІННЯ

ТИМБИЛДИНГ КАК ДУШЕПОПЕЧИТЕЛЬСТВО В КОНТЕКСТЕ КАПЕЛЛАНСКОГО СЛУЖЕНИЯ

Автор(и)

  • Людмила Марфін

Ключові слова:

капелан, війна, душеопікунство, тимбілдинг.

Анотація

Мета цієї статті полягає в розгляді тимбілдингу як інструменту душпастирської опіки в контексті капеланського служіння. Душпастирська опіка воїнів та їхніх сімей є основним напрямом діяльності капеланського служіння. Душеопікунство стало ще більш необхідним внаслідок військової агресії російської федерації. У статті представлена теза, що навчання з тимбілдингу є неформальним інструментом душпастирської опіки в контексті капеланського служіння. Автор подає коротку історичну інформацію становлення капеланського служіння, наводить біблійно-богословські аргументи важливості побудови команди в лавах Збройних сил України, показуючи, що тимбілдинг може бути частиною душеопікунства.

Біографія автора

Людмила Марфін

Марфін Людмила Борисівна, студентка Кременчуцької євангельської семінарії та Київської богословської семінарій, має значний досвід капеланського та опікунського служіння, проводить тренінги з тимбілдингу у ГФ «Капеланський патруль» (м. Дніпро) (Кременчук, Україна).

Опубліковано

2023-10-03

Як цитувати

Марфін, Л. (2023). ТИМБІЛДИНГ ЯК ДУШЕОПІКУНСТВО В КОНТЕКСТІ КАПЕЛАНСЬКОГО СЛУЖІННЯ: ТИМБИЛДИНГ КАК ДУШЕПОПЕЧИТЕЛЬСТВО В КОНТЕКСТЕ КАПЕЛЛАНСКОГО СЛУЖЕНИЯ. Богомисліє: літературно-богословський альманах, 33(1), 132–141. вилучено із http://almanah.bogomysliye.com/article/view/288402